اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

۳ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «تحصیل داروسازی در سوئیس» ثبت شده است

مهلت ارسال مدارک برای تحصیل در سوئیس

مهلت نهایی ثبت نام در دانشگاه های سوییس بسته به دانشگاه مورد نظر متفاوت است و گاهی هم بسته به شرایط فردی شما و اینکه به ویزای دانشجویی نیاز دارید یا نه، تغییر می کند. معمولا به دانشجویان توصیه می شود که تقاضای خود را در ترم بهاره بفرستند تا بتوانند در دوره هایی که در سال تحصیلی بعدی شروع می شوند، شرکت کنند.


تقاضانامه های معمول


ترم پاییزه: 1 دسامبر تا 30 آوریل

ترم تابستانی: 1 می تا 30 نوامبر

اگر شما به ویزای سوییس نیاز دارید زمان های زیر برای شما توصیه می شود:

ترم پاییزه: 1 دسامبر تا 28 فوریه

ترم بهاره: 1 می تا 30 سپتامبر

در بعضی موارد، تقاضاهای دانشجویان متقاضی دوره ی PhD مهلت پایانی متفاوتی دارند:


برای ترم پاییزه: تا 15 اکتبر

برای ترم بهاره: تا 31 مارس

اگر دانشگاه تقاضانامه ی شما را خیلی دیر دریافت کند، شما را برای ترم بعدی ثبت نام می کند.


نامه ی پذیرش در دانشگاه سوئیس


7-اگر شما به یک ویزای دانشجویی نیاز دارید، در اسرع وقت درخواست دهید زیرا معمولا دریافت پاسخ از سفارتخانه یا کنسول گری 1 ماه طول می کشد.


8-تمام دانشجویان خارجی که تمایل به تحصیل در زوریخ دارند، نیاز به اجازه ی اقامت خواهند داشت. این اجازه نامه را می توان از طریق دفتر مهاجرت محل زندگی، حدود 14 روز پس از ورود به سوییس دریافت نمود


9-برای بیمه ی سلامت خود اقدامات لازم را انجام دهید. دانشجویان عضو اتحادیه ی اروپا به صورت اتوماتیک صلاحیت دریافت خدمات پایه ی سلامت را با کارت بیمه ی سلامت اروپا، خواهند داشت. دانشجویان عضو اتحادیه ی اروپا و دانشجویان غیرعضو می توانند یا هزینه ی بیمه ی سلامت خود را از کشور مبدا بپردازند یا آنکه این هزینه را در اسرع وقت پس از ورود به سوییس پرداخت نمایند.

سوییس سه زبان رسمی دارد (آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی) و زبان تدریس بسته به دانشگاه است. همچنین، اکثر دانشگاه ها در بازه ی وسیعی از رشته های تحصیلی، اعزام دانشجو و تحصیل در سوئیس، تدریس به زبان انگلیسی دارند. اکثریت دانشجویان خارجی برای تحصیل به زبان های انگلیسی، فرانسوی و آلمانی ثبت نام می کنند.


Image result for ‫تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس‬‎


مدارک لازم برای تحصیل در سوئیس

مدارک مورد قبول برای گواهی مهارت در هر زبان عبارتند از:


آلمانی: DSH, TestDaF, OSD, telc


فرانسوی: DELF یا DALF


انگلیسی: IELTS, TOEFL


زمان و محل برگزاری آزمون IELTS را در سوییس چک کنید.


اگر شما مدرک زبان ندارید، می توانید در دانشگاه خود آزمون زبان بدهید و سپس آنها تصمیم می گیرند که سطح زبان شما برای تحصیل کافی است یا خیر. این گزینه در تمام دانشگاه ها وجود ندارد بنابراین اول با دانشگاه خود هماهنگ کنید.


5-مدارک لازم برای تقضای ثبت نام


یک پرینت امضا شده از فرم تقاضا

دو عکس پاسپورت

کپی شناسنامه یا کارت ملی

گواهی رسمی آکادمیک از هر دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید

دیپلم دبیرستان یا مدرک کارشناسی

مدرک مهارت زبان (آلمانی/فرانسوی/انگلیسی)

CV

مدرک پرداخت هزینه ی ثبت نام (100-150 CHF یا 400 CHF برای تقاضاهای دیر فرستاده شده)

یک متن شخصا نوشته شده توسط متقاضی/ توصیه نامه ها

6-مدارک تکمیلی برای دانشجویانی که متقاضی دوره ی دکترا هستند


نامه ای از مسئول دانشگاه که نظارت روی رساله ی دکترای شما را پذیرفته است و تصمیم دارد تحقیقات شما را مدیریت کند.

اگر شما در سال پایانی دبیرستان خود هستید و هنوز دیپلم خود را دریافت نکرده اید، می توانید با توجه به نمرات میان ترمی خود تقاضای خود را بفرستید، اما باید در اسرع وقت یک کپی از نمره های نهایی خود را برای دانشگاه ارسال نمایید.

تمام مدارک و گواهی هایی که به زبان انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی یا آلمانی نیستند باید به وسیله ی یک مترجم رسمی به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شوند. در کنار این متن ترجمه شده، بعضی از دانشگاه ها درخواست یک مدرک و گواهی رسمی را از دانشگاه یا مدرسه ی محل تحصیل شما خواهند خواست. این گواهی ضمن اینکه تایید می کند شما در آن مدرسه یا دانشگاه تحصیلات خود را کامل کرده اید، توضیحاتی درباره ی نحوه ی نمره دهی و سیستم ارزیابی به دانشگاه ارائه می کند

Image result for ‫شرایط تحصیل در سوئیس‬‎


شرایط تحصیل در سوئیس

تحصیل در مقطع کارشناسی  “لیسانس” در سوئیس

داشتن دیپلم و پیش دانشگاهی و معدل بالای دوازده ۱۲ برای ادامه تحصیل سوئیس در مقطع لیسانس میباشد.

تحصیلات در سوئیس به زبان فرانسوی و آلمانی تدریس میشود.

طول دوره سه یا چهار سال میباشد.

تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست قبل از ورود به دانشگاه باید مدرک B2 زبانهای آلمانی و یا فرانسوی دریافت شود.

همه دانشگاههای سوئیس برای ادامه تحصیل در سوئیس امتحان ورودی دارند.

هزینه ادامه تحصیل در سوئیس اینگونه هست که دانشگاههای سوئیس شهریه بالایی ندارندو شهریه بین ۱۵۰۰ تا ۳۵۰۰ فرانک بسته به دانشگاه سالانه میباشد.

هزینه های زندگی دانشجویی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک ماهانه میباشد.

کسانی که ادامه تحصیل در سوئیس را برای خود انتخاب کرده اند حق کار هفته ای ۱۵ ساعت را دارند و  در تابستان تمام وقت امکان کار هست.

سوئیس عضو اتحادیه اروپا نمیباشد ولی عضو شینگن میباشد.

تحصیل در سوئیس+کارشناسی ارشد در مقطع فوق به زبان انگلیسی حداقل آیلتس آکادمیک ۶٫۵ یا معادل این نمره تافل و به زبان فرانسه یا آلمانی بدون مدرک زبان امکان پذیرش میباشد که معدل بالای ۱۵ و تحصیل در دانشگاه با مدرک لیسانس نیاز میباشد که ریز نمرات تحصیلی در مقطع لیسانس خیلی تعیین کننده  برای گرفتن پذیرش تحصیلی سوئیس از دانشگاههای سوئیس هست.

در مقطع فوق لیسانس سوئیس تغییر رشته امکان پذیر نیست.

سوئیس در سیستم بانکداری و شیرینی و شکلات و توریسم بسیار قوی و دانشگاههای سرتری دارد.

در مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ مدرک زبانی امکان پذیرش قطعی میباشد.

هزینه های تحصیل در سوئیس در فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) ۷۰۰ فرانک خواهد بود. دانشگاههای خصوصی سوئیس ترمی ۴۰۰۰ فرانک دریافت می نمایند.


تحصیل در مقطع دکترا یا PHD سوئیس

جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترا در سوئیس دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی سوئیس شده اند در ماه مبلغی حدود ۲۰۰۰ فرانک حقوق دریافت می کنند.

شرایط تحصیل رایگان در سوئیس – شرایط بورسیه تحصیلی در سوئیس

داشتن مدرک زبان ایلتس ۶.۵

داشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه های تایید شده و معتبر

داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و غیره

جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترای دانشجو