اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

۳ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «تحصیل در سوئیس به زبان انگلیسی» ثبت شده است

مهلت ارسال مدارک برای تحصیل در سوئیس

مهلت نهایی ثبت نام در دانشگاه های سوییس بسته به دانشگاه مورد نظر متفاوت است و گاهی هم بسته به شرایط فردی شما و اینکه به ویزای دانشجویی نیاز دارید یا نه، تغییر می کند. معمولا به دانشجویان توصیه می شود که تقاضای خود را در ترم بهاره بفرستند تا بتوانند در دوره هایی که در سال تحصیلی بعدی شروع می شوند، شرکت کنند.


تقاضانامه های معمول


ترم پاییزه: 1 دسامبر تا 30 آوریل

ترم تابستانی: 1 می تا 30 نوامبر

اگر شما به ویزای سوییس نیاز دارید زمان های زیر برای شما توصیه می شود:

ترم پاییزه: 1 دسامبر تا 28 فوریه

ترم بهاره: 1 می تا 30 سپتامبر

در بعضی موارد، تقاضاهای دانشجویان متقاضی دوره ی PhD مهلت پایانی متفاوتی دارند:


برای ترم پاییزه: تا 15 اکتبر

برای ترم بهاره: تا 31 مارس

اگر دانشگاه تقاضانامه ی شما را خیلی دیر دریافت کند، شما را برای ترم بعدی ثبت نام می کند.


نامه ی پذیرش در دانشگاه سوئیس


7-اگر شما به یک ویزای دانشجویی نیاز دارید، در اسرع وقت درخواست دهید زیرا معمولا دریافت پاسخ از سفارتخانه یا کنسول گری 1 ماه طول می کشد.


8-تمام دانشجویان خارجی که تمایل به تحصیل در زوریخ دارند، نیاز به اجازه ی اقامت خواهند داشت. این اجازه نامه را می توان از طریق دفتر مهاجرت محل زندگی، حدود 14 روز پس از ورود به سوییس دریافت نمود


9-برای بیمه ی سلامت خود اقدامات لازم را انجام دهید. دانشجویان عضو اتحادیه ی اروپا به صورت اتوماتیک صلاحیت دریافت خدمات پایه ی سلامت را با کارت بیمه ی سلامت اروپا، خواهند داشت. دانشجویان عضو اتحادیه ی اروپا و دانشجویان غیرعضو می توانند یا هزینه ی بیمه ی سلامت خود را از کشور مبدا بپردازند یا آنکه این هزینه را در اسرع وقت پس از ورود به سوییس پرداخت نمایند.

سوییس سه زبان رسمی دارد (آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی) و زبان تدریس بسته به دانشگاه است. همچنین، اکثر دانشگاه ها در بازه ی وسیعی از رشته های تحصیلی، اعزام دانشجو و تحصیل در سوئیس، تدریس به زبان انگلیسی دارند. اکثریت دانشجویان خارجی برای تحصیل به زبان های انگلیسی، فرانسوی و آلمانی ثبت نام می کنند.


Image result for ‫تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس‬‎


مدارک لازم برای تحصیل در سوئیس

مدارک مورد قبول برای گواهی مهارت در هر زبان عبارتند از:


آلمانی: DSH, TestDaF, OSD, telc


فرانسوی: DELF یا DALF


انگلیسی: IELTS, TOEFL


زمان و محل برگزاری آزمون IELTS را در سوییس چک کنید.


اگر شما مدرک زبان ندارید، می توانید در دانشگاه خود آزمون زبان بدهید و سپس آنها تصمیم می گیرند که سطح زبان شما برای تحصیل کافی است یا خیر. این گزینه در تمام دانشگاه ها وجود ندارد بنابراین اول با دانشگاه خود هماهنگ کنید.


5-مدارک لازم برای تقضای ثبت نام


یک پرینت امضا شده از فرم تقاضا

دو عکس پاسپورت

کپی شناسنامه یا کارت ملی

گواهی رسمی آکادمیک از هر دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید

دیپلم دبیرستان یا مدرک کارشناسی

مدرک مهارت زبان (آلمانی/فرانسوی/انگلیسی)

CV

مدرک پرداخت هزینه ی ثبت نام (100-150 CHF یا 400 CHF برای تقاضاهای دیر فرستاده شده)

یک متن شخصا نوشته شده توسط متقاضی/ توصیه نامه ها

6-مدارک تکمیلی برای دانشجویانی که متقاضی دوره ی دکترا هستند


نامه ای از مسئول دانشگاه که نظارت روی رساله ی دکترای شما را پذیرفته است و تصمیم دارد تحقیقات شما را مدیریت کند.

اگر شما در سال پایانی دبیرستان خود هستید و هنوز دیپلم خود را دریافت نکرده اید، می توانید با توجه به نمرات میان ترمی خود تقاضای خود را بفرستید، اما باید در اسرع وقت یک کپی از نمره های نهایی خود را برای دانشگاه ارسال نمایید.

تمام مدارک و گواهی هایی که به زبان انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی یا آلمانی نیستند باید به وسیله ی یک مترجم رسمی به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شوند. در کنار این متن ترجمه شده، بعضی از دانشگاه ها درخواست یک مدرک و گواهی رسمی را از دانشگاه یا مدرسه ی محل تحصیل شما خواهند خواست. این گواهی ضمن اینکه تایید می کند شما در آن مدرسه یا دانشگاه تحصیلات خود را کامل کرده اید، توضیحاتی درباره ی نحوه ی نمره دهی و سیستم ارزیابی به دانشگاه ارائه می کند

تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس


Image result for ‫تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس‬‎


3-برای فرستادن تقاضای ثبت نام آماده شوید.


رشته های بسیاری برای مطالعه در سوییس وجود دارد که تعداد زیادی از آنها روی تحقیق تمرکز دارند. تنها پس از جمع آوری همه ی اطلاعات لازم، رشته ی تحصیلی خود را انتخاب کنید.

تمام نیازمندی های لازم را برای ثبت نام در هر رشته ای، با دقت چک کنید زیرا گاهی برای ثبت نام در رشته های مثل پزشکی، دندان پزشکی و دامپزشکی به نیازمندی های ویژه ای احتیاج است.

به دنبال گزینه های بورسیه در سوییس باشید.

4-مدارکی که توسط تمام دانشگاه های سوییس پذیرفته نیستند


شما باید در نظر داشته باشید که بعضی مدارک تحصیلی توسط اکثر دانشگاه های سوییس پذیرفته نیستند. مدارکی مثل:

مدارک تحصیل از راه دور، دیپلم دبیرستان شبانه و دیپلم دبیرستان های غیرحضوری (بدون شرکت در کلاس)

مدارک تحصیل در دبیرستان های فنی و حرفه ای یا دبیرستان های پاره وقت و دبیرستانی هایی که در کنار آموزش عادی، آموزش فنی و حرفه ای هم دارند.

اگر یک مدرک یا گواهی تحصیلی پذیرفته نشود، شما ناچار به قبولی در آزمون کامل دیپلم کشور سوییس هستید. این آزمون معادل آزمون دوره ی دوم دبیرستان بین المللی است و بر اساس یک برنامه ی درسی (کوریکولوم) مشخص برگزار می شود (به طوری که از 7 شاخه ی اصلی تدریس شده در دبیرستان که همه ی دانش آموزان آن ها را مطالعه می کنند، امتحان گرفته می شود) که البته در نهایت بستگی به بخش یا ایالت سوییسی موردنظر دارد.


کجا ثبت نام کنیم:

تقاضانامه ی آنلاین را کامل کنید. این تقاضانامه روی وب سایت دانشگاه سوییسی مورد نظر قرار دارد.

هزینه ی ثبت نام را بپردازید.

تمام مدارک لازم را پیش از تمام شدن زمان ثبت نام آپلود کنید.

مهارت های زبانی لازم برای ثبت نام در دانشگاه های سوییس