اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

اقامت تحصیلی در کشورهای اروپا،ویزای شینگن،مهاجرت تحصیلی در اروپا

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا، انگلیس،لهستان؛اکراین،روسیه؛بلاروس،نروژ؛سوییس،استرالیا و...شرایط و هزینه های زندگی در اروپا،اقامت در اروپا،ویزای شینگن

۲ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «بورسیه تحصیلی سوئیس» ثبت شده است

تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس


Image result for ‫تقاضای ثبت نام تحصیل در سوئیس‬‎


3-برای فرستادن تقاضای ثبت نام آماده شوید.


رشته های بسیاری برای مطالعه در سوییس وجود دارد که تعداد زیادی از آنها روی تحقیق تمرکز دارند. تنها پس از جمع آوری همه ی اطلاعات لازم، رشته ی تحصیلی خود را انتخاب کنید.

تمام نیازمندی های لازم را برای ثبت نام در هر رشته ای، با دقت چک کنید زیرا گاهی برای ثبت نام در رشته های مثل پزشکی، دندان پزشکی و دامپزشکی به نیازمندی های ویژه ای احتیاج است.

به دنبال گزینه های بورسیه در سوییس باشید.

4-مدارکی که توسط تمام دانشگاه های سوییس پذیرفته نیستند


شما باید در نظر داشته باشید که بعضی مدارک تحصیلی توسط اکثر دانشگاه های سوییس پذیرفته نیستند. مدارکی مثل:

مدارک تحصیل از راه دور، دیپلم دبیرستان شبانه و دیپلم دبیرستان های غیرحضوری (بدون شرکت در کلاس)

مدارک تحصیل در دبیرستان های فنی و حرفه ای یا دبیرستان های پاره وقت و دبیرستانی هایی که در کنار آموزش عادی، آموزش فنی و حرفه ای هم دارند.

اگر یک مدرک یا گواهی تحصیلی پذیرفته نشود، شما ناچار به قبولی در آزمون کامل دیپلم کشور سوییس هستید. این آزمون معادل آزمون دوره ی دوم دبیرستان بین المللی است و بر اساس یک برنامه ی درسی (کوریکولوم) مشخص برگزار می شود (به طوری که از 7 شاخه ی اصلی تدریس شده در دبیرستان که همه ی دانش آموزان آن ها را مطالعه می کنند، امتحان گرفته می شود) که البته در نهایت بستگی به بخش یا ایالت سوییسی موردنظر دارد.


کجا ثبت نام کنیم:

تقاضانامه ی آنلاین را کامل کنید. این تقاضانامه روی وب سایت دانشگاه سوییسی مورد نظر قرار دارد.

هزینه ی ثبت نام را بپردازید.

تمام مدارک لازم را پیش از تمام شدن زمان ثبت نام آپلود کنید.

مهارت های زبانی لازم برای ثبت نام در دانشگاه های سوییس

Image result for ‫شرایط تحصیل در سوئیس‬‎


شرایط تحصیل در سوئیس

تحصیل در مقطع کارشناسی  “لیسانس” در سوئیس

داشتن دیپلم و پیش دانشگاهی و معدل بالای دوازده ۱۲ برای ادامه تحصیل سوئیس در مقطع لیسانس میباشد.

تحصیلات در سوئیس به زبان فرانسوی و آلمانی تدریس میشود.

طول دوره سه یا چهار سال میباشد.

تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست قبل از ورود به دانشگاه باید مدرک B2 زبانهای آلمانی و یا فرانسوی دریافت شود.

همه دانشگاههای سوئیس برای ادامه تحصیل در سوئیس امتحان ورودی دارند.

هزینه ادامه تحصیل در سوئیس اینگونه هست که دانشگاههای سوئیس شهریه بالایی ندارندو شهریه بین ۱۵۰۰ تا ۳۵۰۰ فرانک بسته به دانشگاه سالانه میباشد.

هزینه های زندگی دانشجویی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک ماهانه میباشد.

کسانی که ادامه تحصیل در سوئیس را برای خود انتخاب کرده اند حق کار هفته ای ۱۵ ساعت را دارند و  در تابستان تمام وقت امکان کار هست.

سوئیس عضو اتحادیه اروپا نمیباشد ولی عضو شینگن میباشد.

تحصیل در سوئیس+کارشناسی ارشد در مقطع فوق به زبان انگلیسی حداقل آیلتس آکادمیک ۶٫۵ یا معادل این نمره تافل و به زبان فرانسه یا آلمانی بدون مدرک زبان امکان پذیرش میباشد که معدل بالای ۱۵ و تحصیل در دانشگاه با مدرک لیسانس نیاز میباشد که ریز نمرات تحصیلی در مقطع لیسانس خیلی تعیین کننده  برای گرفتن پذیرش تحصیلی سوئیس از دانشگاههای سوئیس هست.

در مقطع فوق لیسانس سوئیس تغییر رشته امکان پذیر نیست.

سوئیس در سیستم بانکداری و شیرینی و شکلات و توریسم بسیار قوی و دانشگاههای سرتری دارد.

در مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ مدرک زبانی امکان پذیرش قطعی میباشد.

هزینه های تحصیل در سوئیس در فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) ۷۰۰ فرانک خواهد بود. دانشگاههای خصوصی سوئیس ترمی ۴۰۰۰ فرانک دریافت می نمایند.


تحصیل در مقطع دکترا یا PHD سوئیس

جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترا در سوئیس دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی سوئیس شده اند در ماه مبلغی حدود ۲۰۰۰ فرانک حقوق دریافت می کنند.

شرایط تحصیل رایگان در سوئیس – شرایط بورسیه تحصیلی در سوئیس

داشتن مدرک زبان ایلتس ۶.۵

داشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه های تایید شده و معتبر

داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و غیره

جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترای دانشجو